Lite om varför vi valde trafficking som projekt arbete

Varje år säljs ungefär 600 000 till 4 miljoner, varav 1.2 miljoner är barn till olika länder. I vårt eget land är det ungefär 400 till 600 kvinnor som varje år tvingas till tvångsprostitution. Vi vill stoppa detta.

Vi var två studenter  som skrev ett projektarbete om Trafficking. 1 ½ senare har vi ännu inte gett upp hoppet om en bättre framtid.

 

 

 

Syftet med vårt projektarbete var att vi ville informera ungdomar i Sverige om Trafficking och få dem att förstå att detta faktiskt händer i Sverige och inte bara på film.

Vi höll föredrag på olika grundskolor runt om i Göteborg där vi hade en undersökning bland annat för att se vad ungdomar vet om Trafficking. Vi pratade om polisens arbete för att motverka Trafficking. Vi berättade för dem vad man som privatperson kan göra om man har några misstankar.

 

Sabrina


Utdrag

Utdrag från vårt projektarbete:


"Our purpose with this project is to educate the youth in Sweden, with an emphasis on young people in the Gothenburg Region, about the severity of sex slavery and forced prostitution. We also want to provide them with tools to act against this major issue."

Gör hon detta frivilligt eller finns det en hallick som tvingar henne?

Hur vet man det?


who will take the fight?


RSS 2.0