The cop.

Förra året hade vi en lång diskussion som var väldigt lärorikt där vi fick mycket information. Polisen var väldigt hjälpsam som sagt och det här mötet gav oss mycket. Tack!! Tänkte att ja skulle lägga in inlägget en gång till, incase liksom.

 

Jag tycker att det skulle vara bra om ni har med är att man tex kan reagera på om det är stor trafik av män till en lägenhet/hus/byggnad. Eller om man ser en man och en kvinna som inte verkar höra ihop. Äldre man-ung kvinna tex.. (Det förekommer ju kärlek över åldersgränserna så det måste ju inte betyda att det är människohandel - men det kan ändå vara en indikation på att något inte stämmer). MEN - halliken måste inte vara en man. Det kan vara en kvinna - ofta äldre än offret. Om en äldre kvinna bestämmer att en ung kvinna skall köpa sexiga underkläder... ja då är det garanterat något lurt. Det kan ju vara något annat åxå som folk ser.. Huvudsaken är att reagera och agera (ringa 11414).

 

Vad kan jag tänka på? Vad kan jag göra som individ för att stoppa trafficking?

 

Du kan reagera på om det är stor trafik av män till en lägenhet/hus/byggnad. Eller om man ser en man och en kvinna som inte verkar höra ihop. Äldre man-ung kvinna tex.. (Det förekommer ju kärlek över åldersgränserna så det måste ju inte betyda att det är människohandel - men det kan ändå vara en indikation på att något inte stämmer). MEN - halliken måste inte vara en man. Det kan vara en kvinna - ofta äldre än offret. Om en äldre kvinna bestämmer att en ung kvinna skall köpa sexiga underkläder... ja då är det garanterat något lurt.

 

Huvudsaken är att reagera och agera (ringa 11414).


Kommentarer
Postat av: steph

kikar in! - allt bra med dig? =)

2009-09-14 @ 16:20:34
URL: http://stephaniebell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0