Valet

Det har pratats mycket om valet nu det senaste och många åsikter har framträts angående politik och hur Sverige skall styras. Vad som anses viktigast i samhället. Är det vårdrelaterade frågor? Invandrarpolitik? Ålderdomshem? Skatter? Miljön? Alla människor har olika åsikter. Du och jag kanske inte tänker det samma.

Jag anser att vi som individer måste ta ansvar för våra egna handlingar. Vill du tjäna pengar? Ja, då får du skaffa dig ett jobb. Mår du dåligt och inte kan? Sätt då din hälsa främst o gör det som mål för att du ska må bättre. Ta hand om dig och din kropp, så ska du se att du kan börja jobba igen. Allt är möjligt om du bara vill!

Vill du göra en skillnad? Gör en skillnad. En skillnad behöver inte vara en världsstor skillnad. Det kan vara en liten skillnad. En liten skillnad som att le mot en person som går förbi och kanske ser ut att må dåligt. säga hej till tjejen/killen i skolan som är lite utanför. Det är ditt ansvar. Du som individ. Det är du som individ som gör ett samhälle.

Det är ditt val. Ta ditt ansvar. Då gör du skillnad.



Sabrina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0